11-Tattariina-Akanatyyny-etusivu

Tattariina - tyyny joka kasvaa Suomessa 

 

Tervetuloa tutustumaan akanoiden kiehtovaan maailmaan. Sivuiltamme löydät Suomen laajimman valikoiman ekologisia tattariakanatäytteisiä tyynyjä.
Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100 % suomalaista käsityötä. Täytemateriaalina käytämme suomalaista, ilman kasvinsuojelu- ja torjunta-aineita kasvatetun tattarin akanaa. Ydinarvoihimme kuuluu se, että kankaiden osalta pyrimme käyttämään tuotteissamme pääasiassa kierrätettyä tekstiilimateriaalia. Tattariakanoiden osalta tiedämme jokaisen tuotantoketjun vaiheen suomalaisilta tattaripelloilta aina valmiiksi Tattariina-tuotteiksi saakka. Yrityksellämme on ammattikäyttöön suunniteltu käsittely- ja lajittelulinjasto tattariakanoille. Tekstiilituotteiden ohella tuotevalikoimaamme kuuluu eri tarkoituksiin lajiteltua irtoakanaa niin täytemateriaaliksi käsityöläisille, kuin katemateriaaliksi kotipuutarhureille.
 
Tattariina-tyynyjen akanatäyte on biohajoavaa, eikä sisällä muovia tai eläinperäisiä raaka-aineita. Vapaasti liikkuva tattariakanatäyte tekee tyynystä hengittävän ja muokkautuvan eri tarpeisiin. Valmistamme Tattariina-tyynyjä useassa eri kokoluokassa. Vinkkejä sopivan tyynyn valintaan ja muuta lisätietoa akanatyynyistä löydät sivuiltamme. Valitsemalla Tattariina-tyynyn tuet tekstiilien kierrätystoimintaa, suomalaista maataloutta, myllytoimintaa sekä kotimaista käsityöyrittäjyyttä.

 

 

akanatyyny-lasten
Akanatyyny_keskikoko
Akanatyyny-iso
akanatyyny-vetoketjulla
painotyyny
irtoakana
jalleenmyyjille
sohvatyynyt
silmatyynyt

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot