Lemmikkipedit

Koirapeti4
 
Akanatäytteinen tyyny on osoittautunut myös lemmikkien rakastamaksi petityynyksi. Asiakkaidemme toiveesta lisäämme valikoimaamme myös täysin ekologisia luonnonmateriaaleista valmistettuja lemmikkipetejä niin pienille kuin isommillekin kaikenkarvaisille perheenjäsenille. Oman kokemuksemme sekä asiakaspalautteidemme mukaan petiin ovat tykästyneet niin kissat kuin koiratkin.
 
Lemmikkipedeissämme on erillinen tattariakanatäytteinen sisätyyny. Sisätyynyn kangasmateriaalina käytämme uutta 100 % puuvillakangasta. Sisätyynyssä on vetoketjullinen täyttöaukko. Avattavan sisätyynyn täytteen määrää on mahdollista säätää, joten pedistä saa pehmeän ja muotoutuvan tai hyvinkin jämäkän ja tukevan. Vetoketjullisen sisätyynyn voi tarvittaessa pestä (akanat tyhjennetään pesun ajaksi). Akanatäytteen voi käyttää uudelleen tai sen voi myös vaihtaa kokonaan uusiin noin kolmen-viiden vuoden välein. Lemmikkipetien erilliset päälliset valmistamme pääosin uusiokäytetyistä kierrätyskankaista (tukeva puuvilla tai pellava). Pedin suojapäällinen on vetoketjullinen, joten myös päällisen voi tarvittaessa vesipestä. Lemmikkikäyttöön valmistettuja akanapetejä valmistamme vakiokoisina mutta myös toimitustilauksina asiakkaan toivomilla mitoilla. Kysy tarkemmin: asiakaspalvelu@tattariina.fi
 
PÄIVITYS 15.9.
Tähän tuoteryhmään on tulossa lähipäivinä paljon uusia malleja, myös toivottuja isoja kokoja. Tuotteissa vaihtoehtona on sekä uusista että kierrätyskankaista ommeltuja petejä. Pestävien päällisten kangasmateriaaleina käytämme tukevia mutta hengittäviä kankaita. Akanatäytteisiä petejä suositellaan maailmalla erityisesti seniori-ikäisille lemmikeille. Tattariakanat täytteenä ovat hengittävä luonnonmateriaali öljypohjaisten muovikuituisten täytemateriaalien sijaan.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: