Sohvatyynyt

 
Akanainen on tattariakanatäytteinen sisustustyyny. Akanainen-tyynyistä voit valita valmiin paketin, jossa on mukana lokeroitu sisätyyny ja valmiiksi ommeltu tyynynpäällinen. Valikoimasta löytyy myös pelkkä lokeroitu sisätyyny. Siihen voit käyttää omaa, sisustukseesi sopivaa koristetyynynpäällistä.
Akanainen-tyynyn voi taittaa keskeltä, minkä ansiosta sillä on monia käyttötarkoituksia – se on paljon muutakin kuin sohvatyyny. Taitettu Akanainen-tyyny on mitä mainioin niskatuki makuuasennossa lukeville. Se palvelee myös tabletin luku- ja selailutukena niin sängyssä kuin sohvallakin. Syvän istumasyvyyden sohvilla painumaton, mutta muokkautuva Akanainen toimii ristiselän tukena.
 
40x40 cm Akanainen on pienempi sohvatyynymalleistamme. Malli sopii sisustuskäyttöön mutta myös niskatueksi ja ristiselän tueksi
 
50x50 cm Akanainen on reilumman kokoinen sohvatyyny. Tämä leveämpi sohvatyyny toimii hyvin erityisesti niskatukena makuuasennossa sekä ristiselän tukena sohvalla istuessa. Tämä kokoluokka sopii myös pienten lemmikkien petialustaksi.
 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. 
  • Akanainen-tyynyjen sisätyynyt ovat kiinniommeltuja.
  • Akanainen-sisustustyynynpäällisissä on huolellisesti ommeltu vetoketju, jossa vetolukko piiloutuu suojataskuun.
  • Sisätyynyt on valmistettu uudesta tiiviistä ja kestävästä untuvakankaasta, 100 % puuvilla. Akanainen-sisustustyynynpäälliset valmistamme pääsääntöisesti uusiokäytetyistä kierrätyskankaista. Tuotetiedoissa ilmoitamme tyynyissä käytetyn kangasmateriaalin. Kierrätyskankaissa ei aina ole materiaalitietoja. Materiaaliarvion tekee kokenut ompelijamme.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppunmyyty.
  • Kankaiden leikkuukohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • HUOM: Ensimmäinen tuotekuva otettu luonnonvalossa, joten lähinnä oikeaa sävyä.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: