Joogatyynyt

Tattariina-joogabolsteri3
 
Tattariina-bolsteri on Suomessa käsityönä valmistettu joogatyyny. Jotta bolsteri olisi aina esillä ja houkuttelisi arjen keskellä pienempiinkin rentoutushetkiin, toivomme sen palvelevan käyttäjänsä mieltä siinä kuin kehoakin. Tyynyvalikoimastamme löytyykin värejä ja kuoseja jokaiseen makuun: iloisia retrokankaisia päällisiä, luontokuoseja ja hempeän rauhallisia pellavakankaisia päällisiä. Bolstereiden pestäviin päällisiin käytämme sekä uusiokäytettyjä kierrätyskankaita että uusia kankaita. Tattariina-bolstereiden sisätyynyt valmistamme valkaisemattomasta, uudesta puuvillakankaasta. 
 
Pyöreiden bolstereiden päällisten toiseen päätyyn on lisätty liikuttelua helpottava kestävä kantokahva. Erillisissä päällisissä on pitkä vetoketju, joten päällisen irrottaminen sisätyynyn päältä pesua varten on helppoa. 
Myös sisätyynyssä on vetoketju, mikä mahdollistaa sisätyynyn täyttöasteen säätelyn akanoiden määrää lisäämällä tai vähentämällä. Bolsteri onkin mahdollista muokata juuri henkilökohtaiseen käyttöön ja tarpeeseen sopivaksi. Vetoketjullisten sisätyynyjen vetoketju on bolsterin päädyssä. Sisätyynyn vetoketjun vedin on piilotettu erilliseen pieneen taskuun. Se estää vetoketjun avautumisen ja pitää täyteakanan tiukasti tyynyn sisällä.
 
Tattariina-bolstereiden täytemateriaali on Suomessa ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita kasvatetun tattarin kuorta, eli akanaa. Ennen tyynykäyttöä Tattariina-akanat käsitellään hellästi mutta tehokkaasti oman puhdistus- ja lajittelulaitteistomme läpi. Koska käyttämämme akanat ovat suomalaisen gluteenittoman elintarviketuotannon sivutuote, niitä ei paahdeta puhdistusprosessissa. Paineilmaperusteinen puhdistusjärjestelmä säilyttää akanoiden alkuperäiset ominaisuudet, kuten luontaisen kimmoisuuden.
 
Bolstereiden täytemateriaalina tattariakana on oman ja yleisten käyttäjäkokemusten mukaan parhaaksi koettu vaihtoehto. Tattariakana on irtonaista ja liikkuvaa, joten tyyny muokkautuu aina käyttäjän toivomaan muotoon. Tattariakana täytemateriaalina on painavampaa ja jämäkämpää kuin kuitutäytteet. Akanatäytteinen bolsteri onkin tukeva mutta samalla lempeä apuväline useisiin venyttely- tai rentoutusharjoitteisiin.
 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet valmistetaan käsityönä Keski-Suomessa.
  • Tattariina-bolstereita ja joogatyynyjä tarjoamme kolmessa eri kokoluokassa. Tuotetiedoissa ilmenee tyynyn koko ja täyttöaste sekä varastosaldo. Huomaathan, että kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkauskohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä. 
  • Tattariina-tyynyjen sisäpussissa olevan vetoketjun vedin on huolellisesti piilo-ommeltu "taskuun", joten se ei pääse vahingossakaan avautumaan.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. Käytössämme on tattariakanan lajitteluun ja käsittelyyn suunniteltu ammattikäytön puhdistusjärjestelmä.