Tyynyjen tekijät

 
Johanna-kuva-1
JOHANNA  (yrittäjä)
 
Luonto ja kierrätys ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Harrastuksinani sienestän, marjastan ja vaalin pientä hyötypuutarhaa. Luottamustoimenani olen kaupunkimme mielenterveysyhdistyksen taloudenhoitaja ja hallituksen jäsen.
Tattarityynyissä yhdistyvät ne minulle ja meille kaikille yhteisesti tärkeät asiat: luonnon- ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen niinkin tärkeään ja jokapäiväiseen tarve-esineeseen kuin hyvä tyyny.
 
 
 
 
 
 
Tattariina-Lempi-2
LEMPI  (Opiskelija, lääketiede)
 
Olen jo lapsesta saakka ollut innokas käsityöharrastaja. Punaisena lankana tekemisissäni on aina ollut kierrätysmateriaalien uusiokäyttö.
Ja mikä Tattariina-tyynyissä on mielestäni parasta? Se, että niissä käytetyt materiaalit ovat käytännössä kokonaisuudessaan sellaisia, jotka ovat akanatyynynä saaneet uuden elämän.
 
Opiskelen unelma-ammattiini Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, ja teoreettisen opiskelun vastapainona on mukavaa välillä sukeltaa käsitöiden maailmaan.
 
 
 
 
Veera-Tattariina-380-220
VEERA  (Opiskelija, kauppatieteet)
 
Opiskelen kauppatieteitä ja tällä hetkellä viimeistelen maisterivaiheen opintoja. Opiskelen minua kiinnostavaa aihetta, mutta vapaa-aikana harrastukset ovat se, mistä saan iloa ja virtaa arkeen.
Liikun, kirjoitan blogia ja valokuvaan paljon.
 
Tattariina-sivuilla näkyvät kuvat ovat pääosin kädenjälkeäni.
 
 
 
 
 
Tattariina-henkiloet
LOTTA  
 

Innostuksen ompeluun sain jo pienenä tyttönä. Tattariinan kautta olen saanut ompeluharrastuksesta itselleni työn. Pienten lasten äitinä olen saanut tehdä joustavasti töitä Tattariinalle. On ollut mielenkiintoista viime vuosina tutustua akanoiden maailmaan. 

On ilo olla mukana Tattariinan tarinassa! Jännittävää nähdä, mitä kaikkea akanoista vielä kehittelemmekään yhdessä.

 
 
 
 
 
 
 
Tattariina-kankaat
VIRPI  (EcoCenter, työnohjaaja)
 
Kierrätykseen lahjoitetut tekstiilit lajitellaan EkoCenterin lajittelukeskuksessa tarkasti useampaan eri jakeeseen. 
Henkilökunnallamme on vuosien kokemus lahjoitustekstiilien arvioinnissa, ja vastaamme osin myös Tattariina-tyynyihin käytettävien kankaiden esilajittelusta.
 
Toimintamme tuotto menee jyväskyläläisten ihmisten auttamiseen yleishyödyllisen yhdistyksen kautta mm. päihdetyöhön, työllistämiseen ja ruokapankkitoimintaan.