Asiakaspalautteita

Huomenta! Tyynyt tulivat perille ja ensimmäinen yö nukuttu. Olen tyytyväinen. -Sinikka
 
Kiitos nopeasta toimituksesta, olen todella tyytyväinen myös itse tuotteeseen! Lapsenikin testasivat ja ihastuivat tähän, joten tilaisinkin kaksi tyynyä lisää.  -Katariina H.
Kiitos sain tyynyt. Nyt heti kokeilemaan niitä, tuntuvat ihanilta. -Minna S.
 
Kiitos toimituksesta! Tyynyt näyttävät hyviltä. Huomenna teen irtoakanoista oman kokoiset tyynyt. Hienoa kun kierrätetään käypää tavaraa. Siisti toimitus. -Riitta W-K.
 
Voisimme ostaa muutaman tyynyn joululahjoiksi. Omassa käytössä oleviin olemme olleet tosi tyytyväisiä!! -Lauri S.
 
Loistavat tyynyt... Otetaan vielä 2 aikuistyynyä ja 1 lasten tyyny. Väristä ei ole väliä. -Nikita T.
 
Suurkiitos, paketti perillä. Täytyy sanoa itsekkin alalla toimivana, että saa sitä asiakaspalveluakin vielä joistain harvoista paikoista :) Suosittelen, ja tulen vielä joskus tilaamaan lisää. -Ville H
 
Kiitos. Tyynyt tulivat heti seuraavana päivänä perille ja pääsivät heti käyttöön. Ovat ihan mahtavia, tykkäämme kaikki kolme! Yhden vien kavereille kokeiltavaksi, koitetaan viedä tätä akanatyynyjen ilosanomaa eteenpäin :) -Rosa L.
 
Tyynyt tulivat. Kiitos, kivoja olivat. -Sirkku H.
 
Hei. Ollaan tosi tyytyväisiä. Vaimo on aasiasta ja on käyttänyt tuollaista tyynyä jo lapsesta. Yllättyi kun Suomestakin sai hankittua. Tosiaan täytettä oli ehkä 0,5kg liikaa, mutta eipä ole iso ongelma kun on se vetskari nyt :P. Sen takia nuo on kuulemma totuttua korkeampia, että siihen keskelle voi tehdä sopivan painauman päätä varten. -Hannu Y
 
Kiitos nopeasta akanatoimituksesta! Kauppanne on Löytö! Aloin heti tyynyjen tekoon. Levitän sanaa nettikaupastanne eteenpäin ystäville, sukulaisille ja paikallisille Martoillekin! -Kyllikki L.
 
Tilasin kolme tyynyä muutama viikko sitten, yhden itselleni ja kaksi vanhemmilleni, jotka ovat yli 80-vuotiaita. Olemme kaikki aivan ihastuneita. Nyt haluaisin tyynyt myös tyttärilleni. -Jaana H.
 
Kiitos tyynyistä! Yksi yö on jo koenukuttu ja hyvin nukutti. :) -Anna P.
 
Odotan jo niin, että saan vaihtaa vanhan tattariakanatyynyn uuteen. Onkin jo vuosia palvellut. -Marjukka
 
Kiitos paljon todella hyvästä tuotteesta! Mulla tosiaan oli vasemman puolen niska-hartiaseudun jumi pari vuotta, ja nyt kolmisen viikon käytön jälkeen tuo on lähes kokonaan kadonnut! Todella hyvä tyyny. Itse asiassa niin, hyvä että fiilistelin sitä työkavereillekin (kaikilla niskahartiaseudun ongelmia) Annoin toisen testiin heille yksitellen, ja hekin pitivät. Auttoi ongelmiin. Joten, tässä nyt olisin varaamassa lisää :D -Asko P.

Hauska saada akanatyynyt. Muistan lapsuuden kesiltä mummoni aitan vanhan olkipatjan ja akanatyynyn, niiden mukava kahina ja tuoksu antoi ihanat unet. Kyllä luonnonmateriaalit on parhaita. -Ulla H.
Hyvältä on tuntunut. -Tanja R.
 
Haluan kiittää ihanasta tattarityynystä! Ostin sellaisen teiltä muutama viikko sitten, ja täytyy sanoa, että se lyö mennen tullen monet älytyynyt joita minulle on kertynyt aika pino. Vanha konsti on usein parempi kuin pussillinen uusia… Lisäksi kierrätetty päällyskangas on hieno juttu. Niska on aamulla kunnossa ja olo virkeä. Upea tyyny! -Marianna P.
 
Moikka. Tyynyt tulivat tänään perille ja olivat kyllä kivan ja hyvän näköiset! Kiitos paljon sinulle ja mukavaa kevättä ja kesää :) ps. Enemmän kuin tyytyväinen. -Iida
 
Tyyny on nyt ollut käytössä pari viikkoa ja täytyy sanoa, että aivan paras ostos aikoihin =) Ensimmäisen yön jälkeen tyyny on ollut ihan mahtavan hyvä nukkua, eikä rahina ole lainkaan häirinnyt. Pitkäaikaiset niskajumitkin ovat menneen talven lumia =) Iso kiitos ja oikein mukavaa kevään jatkoa! -Teija
 
Voi tuota ihanaa tyynyä vielä on olemassa. Pian käyn sen ostamassa. Varmaan 10v sitten hankin sellaisen, tykkäsin kovasti, käytin sen loppuun. Aurinkoista viikonloppua! -täti
 
Tattarityyny tuntui omalta sillä sekunnilla kun sen sain käsiini. Mietitytti hiukan tuo rahina mutta yllättävää kyllä, käytössä sitä ei huomaa ollenkaan. Tai jos huomaa niin ainoastaan positiivisella kotoisalla tavalla. Aamuisin puolihereillä ihan tarkoituksella puristelen ja rahisuttelen tyynyä... Ikiaikainen ääni :) -Johanna
 
Meillä on hirssiakanatyynyt olleet vuosikausia, ja kuulostaa yhtä ihanalta tuo tattariakanatyynykin. Rahinaan tottui äkkiä, tyyny ei hiosta ja mukautuu mainiosti pään ja niskan muotoihin. Sen saa helposti mytättyä sopivaan muotoon eikä niskaa ja harteita särje aamuisin, kuten joskus kyläreissuilla on käynyt. -Tiina H.
 
Tosi positiivinen kokemus on ollut minullekin tämä tattarityyny. Täytyy joskus tutustua hirssiakanatyynyynkin. Huomasin kanssa ihan ensimmäiseksi tyynyn "viileyden". Jotenkin ihanan kotoisa materiaali. On jämäkkä mutta ei kova. Olen ollut 2 vuotta tattarityynyn onnellinen omistaja. Paras tyyny ever. Mukautuu napakasti ja tuntuu niin "luomulta" ja orgaaniselta. Pieni rahina asentoa muuttaessa vain rauhoittaa..