Sohvatyynyt

sohvatyyny
 
Akanainen on tattariakanatäytteinen sisustustyyny. Akanainen-tyynyistä voit valita valmiin paketin, jossa on mukana lokeroitu sisätyyny ja valmiiksi ommeltu koristetyynypäällinen. Valikoimasta löytyy myös pelkkä lokeroitu sisätyyny. Siihen voit käyttää omaa, sisustukseesi sopivaa koristetyynynpäällistä.
Akanainen-tyynyn voi taittaa keskeltä, minkä ansiosta sillä on monia käyttötarkoituksia – se on paljon muutakin kuin sohvatyyny. Taitettu Akanainen-tyyny on mitä mainioin niskatuki makuuasennossa lukeville. Se palvelee myös tabletin luku- ja selailutukena niin sängyssä kuin sohvallakin. Syvän istumasyvyyden sohvilla painumaton, mutta muokkautuva Akanainen toimii ristiselän tukena.
 
Kahteen täytetaskuun lokeroitua Akanainen-tyynyä valmistamme kahdessa koossa.
 
40x40 cm Akanainen on pienempi sohvatyynymalleistamme. Malli sopii sisustuskäyttöön, ja asiakaskokemuksiemme mukaan se toimii hyvin myös kevyenä, rauhoittavana sylityynynä neulomista tai virkkausta harrastaville.
50x50 cm Akanainen on reilumman kokoinen sohvatyyny. Tämä leveämpi sohvatyyny toimii hyvin erityisesti niskatukena makuuasennossa sekä ristiselän tukena sohvalla istuessa. Tämä kokoluokka sopii myös pienten lemmikkien petialustaksi.
Tältä sivulta löydät myös 45x55 cm kokoisia Akanainen-tyynyjä. Ne on tarkoitettu sekä nukkumis-, että sohvatyynyiksi. Tämän kokoluokan sisätyynyissä ei ole lokerointia.
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. 
  • Akanainen-tyynyjen sisätyynyt ovat kiinniommeltuja.
  • Akanainen-sisustustyynynpäällisissä on huolellisesti ommeltu vetoketju, jossa vetolukko piiloutuu suojataskuun.
  • Sisätyynyt on valmistettu uudesta tiiviistä ja kestävästä untuvakankaasta, 100 % puuvilla. Akanainen-sisustustyynynpäälliset valmistamme pääsääntöisesti uusiokäytetyistä kierrätyskankaista. Tuotetiedoissa ilmoitamme tyynyissä käytetyn kangasmateriaalin. Kierrätyskankaissa ei aina ole materiaalitietoja. Materiaaliarvion tekee kokenut ompelijamme.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppunmyyty.
  • Huomaathan, että kankaiden leikkauskohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: