Amerikkalainen tyynymalli

Pohjois-Amerikan alueella käytetään usein muhkeampia ja korkeampia tyynyjä kuin täällä Pohjolan alueella. Siellä valmistetut akanatyynytkin ovat täyttömäärältään painavampia kuin keskitäytön Tattariina-akanatyynyt. Koska Suomessa on totuttu matalampiin tyynyihin, keskitäytön Tattareijo ja Tattaraija ovatkin sopivin valinta useimmille asiakkaille. Korkeampi ja tukevampi Tatta-Amerika akanatyynyä suosittelemme mikäli pään alueen tulee terveydellisistä tai muista syistä pysyä kohoasennossa. Vetoketjullinen Tatta-Amerika akanatyyny on suomalainen normaalimitoituksen tyyny, johon sopivat yleisimmät tyynyliinat. Vetoketjullisen akanatyynyn täyttöastetta voi säädellä akanoiden määrää lisäämällä tai vähentämällä. Tyyny onkin mahdollista muokata juuri henkilökohtaiseen käyttöön ja tarpeeseen sopivaksi. Vetoketjullisen akanatyynyn kangaspäällisen voi tarvittaessa vesipestä. Akanatäyte tyhjennetään kangaspäällisen pesun ajaksi. Vetoketjullisten Tatta-Amerika akanatyynyjen täyttöaste on 3,6 kg - 3,8 kg.
 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tuotetiedoissa ilmenee tyynyn koko ja täyttöaste sekä varastosaldo.
  • Huomaathan, että kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkauskohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • Kaikki Tattariina-akanatyynyt on valmistettu kaksinkertaisesta kankaasta. Vuorikangas pidentää akanatyynyn käyttöikää, pehmentää pintatuntumaa ja suojaa pintakangasta tattariakanoiden mahdolliselta värjäävältä vaikutukselta.
  • Tattariina-tyynyjen vetoketju on piilo-ommeltu "taskuun", joten se ei pääse vahingossakaan avautumaan tai paina nukkujan pään alla.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. Käytössämme on tattariakanan lajitteluun ja käsittelyyn suunniteltu ammattikäytön puhdistusjärjestelmä.
  • Pesu- ja hoito-ohjeet
 
Koko: 50 x 60 cm.
Paino: 3,6 - 3,8 kg.
Hinta alkaen 29,80 €.
 
Tilausohje: Valitse esillä olevista Tatta-Amerika tyynyistä mieluisin kuosivaihtoehto. Lisää ostoskoriin myös Tatta-Amerika lisätäyttö 6,90 €