Akanatyyny keskikoko vetoketjulla

Vetoketjullinen keskikokoinen Tattariina-akanatyyny on mitoitukseltaan ja täyttöasteeltaan hieman pienempi ja kevyempi kuin iso akanatyyny. Se on suunniteltu erityisesti kouluikäisille ja vanhuksille, mutta myös naisille ja miehille, jotka käyttävät hieman matalampaa akanatyynyä. 
Vetoketjullisen akanatyynyn täyttöastetta voi säädellä akanoiden määrää lisäämällä tai vähentämällä. Tyyny onkin mahdollista muokata juuri henkilökohtaiseen käyttöön ja tarpeeseen sopivaksi. Vetoketjullisen akanatyynyn kangaspäällisen voi pestä. Akanatäyte tyhjennetään kangaspäällisen pesun ajaksi. 
Vetoketjullisten keskikokoisten Tattariina-akanatyynyjen täyttöaste on 1,9 kg. Hieman korkeamman ja tukevamman tyynyn käyttäjille suosittelemme lisätuotteeksi 0,5 kg irtoakanapussia. 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-tyynyjen vetoketju on piilo-ommeltu "taskuun", joten se ei pääse vahingossakaan avautumaan tai paina nukkujan pään alla.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. Käytössämme on tattariakanan lajitteluun ja käsittelyyn suunniteltu ammattikäytön puhdistusjärjestelmä. 

 
Koko: 45 x 55 cm. 
Paino: noin 1,8 kg.
Hinta alkaen: 22,90 €.  

 

HUOM:
Olemme laajentaneet akanoiden lajittelulaitteistoa ja erottelemme akanat aiempaa ueampaan kokoluokkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tyynykäytön tattariakanat ovat nyt jopa noin 20-25 % suurempaa kokoa. Huomioimme tämän tyynyjen täytemäärässä. Tattariina-tyyny on nyt aiempaa hieman kevyempi, mutta muhkeampi, kuohkeampi ja muotoutuvampi. Päivitämme ja korjaamme parhaillaan tuotetietoja, mutta yksittäisissä tuotteissa saattaa vielä olla vanhoja painoluokituksia.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: