Akanatyyny iso vetoketjulla

 
Vetoketjullinen iso Tattariina -akanatyyny on suomalainen normaalimitoituksen tyyny, johon sopivat yleisimmät tyynyliinat. Vetoketjullisen akanatyynyn täyttöastetta voi säädellä akanoiden määrää lisäämällä tai vähentämällä. Tyyny onkin mahdollista muokata juuri henkilökohtaiseen käyttöön ja tarpeeseen sopivaksi. Vetoketjullisen akanatyynyn kangaspäällisen voi pestä. Akanatäyte tyhjennetään kangaspäällisen pesun ajaksi. 
Vetoketjullinen akanatyyny on perusteltu vaihtoehto erityisesti silloin, jos tyynyn normaalista poikkeava tahraantuminen on todennäköistä (esim. käyttö imetystyynynä). Vetoketjullisten Tattariina -akanatyynyjen täyttöaste on 2,8 kg. Hieman korkeamman ja tukevamman tyynyn käyttäjille suosittelemme lisätuotteeksi 0,5 kg irtoakanapussia. Imetystyynykäyttöön suosittelemme lisätuotteeksi 1 kg irtoakanapussia.
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkauskohta saattaa olla eri kuin tuotekuvassa näkyvä. 
  • Tattariina-tyynyjen vetoketju on piilo-ommeltu "taskuun", joten se ei pääse vahingossakaan avautumaan tai paina nukkujan pään alla.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. Käytössämme on tattariakanan lajitteluun ja käsittelyyn suunniteltu ammattikäytön puhdistusjärjestelmä. 
Koko: 50 x 60 cm. 
Paino: noin 2,4 kg.
Hinta alkaen 22,90 €.
 
 
HUOM:
Olemme laajentaneet akanoiden lajittelulaitteistoa ja erottelemme akanat aiempaa ueampaan kokoluokkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tyynykäytön tattariakanat ovat nyt jopa noin 20-25 % suurempaa kokoa. Huomioimme tämän tyynyjen täytemäärässä. Tattariina-tyyny on nyt aiempaa hieman kevyempi, mutta muhkeampi, kuohkeampi ja muotoutuvampi. Päivitämme ja korjaamme parhaillaan tuotetietoja, mutta yksittäisissä tuotteissa saattaa vielä olla vanhoja painoluokituksia.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: