Akanatyyny iso

Iso Tattariina-akanatyyny on suomalainen normaalimitoituksen tyyny, 50x60 cm. Siihen sopivat yleisimmät tyynyliinat. Tämä kokoluokka onkin suosituin tyynymallimme. Sitä suosittelemme erityisesti miehille, mutta myös naisille ja yläkouluikäisille lapsille. Ison akanatyynyn täyttöaste on 2,2 kg. Se on keskimääräisesti hyväksi havaittu täyttöaste ja tukevuus tyynylle. 
Tattariina-tyynyissä käytämme paljon erilaisia kangasmateriaaleja. Paitsi täyttöaste, myös kankaan materiaali vaikuttaa kunkin tyynymallin tuntumaan. Ohuemmat kangaslaadut, kuten puuvillasatiini ja kampapuuvilla, tekevät tyynystä liikkuvamman ja muokkautuvamman. Tukevat kangaslaadut, kuten pellava tai tukevat puuvillakankaat, tekevät tyynystä jämäkämmän. Ohuempia kangaslaatuja suosittelemme matalahkon tyynyn käyttäjille. Paksummat kangaslaadut puolestaan sopivat korkeamman ja tukevamman tyynyn käyttäjille.
Matalan tai normaalia korkeamman tyynyn käyttäjille suosittelemme yksilöityä akanatyynyä. Matalan ison akanatyynyn täyttöaste on noin 2 kg. Korkeamman tyynyn täyttöaste on noin 2,4 kg. 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. 
  • Kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkuukohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppuunmyyty.
  • Pesu- ja hoito-ohjeet 
 
Koko: 50 x 60 cm. 
Paino: noin 2,4 kg.
Hinta alkaen 18,90 €.  

 

HUOM:

Olemme laajentaneet akanoiden lajittelulaitteistoa ja erottelemme akanat aiempaa ueampaan kokoluokkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tyynykäytön tattariakanat ovat nyt jopa noin 20-25 % suurempaa kokoa. Huomioimme tämän tyynyjen täytemäärässä. Tattariina-tyyny on nyt aiempaa hieman kevyempi, mutta muhkeampi, kuohkeampi ja muotoutuvampi. Päivitämme ja korjaamme parhaillaan tuotetietoja, mutta yksittäisissä tuotteissa saattaa vielä olla vanhoja painoluokituksia.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: