Silmätyynyt

Tattamini on tattarin jyvillä täytetty pikkutyyny. Tattaminillä on monta käyttötarkoitusta; silmien alueen turvotusta tai punoitusta hoitava silmämaski, päänsärkyä helpottava viileä hoitotyyny, jooga- tai meditaatioharjoituksen rentouttava ja pimentävä silmätyyny, lasten pipityyny tai tulehduskipujen viileä hoitotyyny.
 
Tattaminiä kannattaa säilyttää pakastinlokerossa, jolloin sitä voi käyttää väsyneiden silmien rentoutukseen, päänsäryn avuksi tai silmien turvotusta laskevana viileätyynynä. Tattarijyvillä täytetty tyyny ei jäähdy pakastimessakaan niin äkkikylmäksi kuin geelikylmähauteet. Tattamini on lempeän viileä hoitotyyny, jota voi käyttää ihoa vasten siltään. Se on myös nopea lohtu ja apu lasten, ja miksei aikuistenkin pieniin kolhuihin. Jyvätäytteinen silmätyyny tai silmämaski sopii sekä lämpö- että viileähoitoon
 
Tattamini-silmätyynyt on valmistettu Suomessa ja ne ovat jokaiselta yksityiskohdaltaan huolellista ja kestävää kotimaista käsityötä. Tattariina-silmätyynyt on täytetty suomalaisella tattarijyvällä, joka on kasvatettu ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita. Käyttämämme tattarinjyvä käsitellään gluteenittoman suomalaisen elintarviketuotannon yhteydessä. Se sopiikin täytemateriaalina myös keliaakikoille tai vilja-allergikoille. 
  • Tattaminin pesunkestävät päälliset on ommeltu pääosin kierrätyskankaista. Huomaathan, että kuosillisten kankaiden leikkauskohta vaihtelee.
  • Jyvätäytteisen silmätyynyn voi kuumentaa mikroaaltouunissa tai sitä voi säilyttää pakastimessa. Jyvätäytteistä silmätyynyä voi käyttää sekä lämpö- että kylmähoitotyynynä.
  • Jyvätäytteistä sisätyynyä ei vesipestä.
  • Irrotettavan päällisen voi vesipestä 60 tai 40 asteen pesuohjelmassa pesuohjeen mukaan.
  • Pakastinsäilytykseen suosittelemme suljettavaa minigrip-pussia tai pakasterasiaa estämään elintarvikkeiden tuoksujen tarttumista tyynyyn.
 
Ison jyvätäytteisen silmätyynyn mitat noin 14x25 cm. Tämä koko peittää silmien lisäksi myös otsan alueen. Täyttöaste on 350-400 g tattarin jyviä.
Pienen jyvätäytteisen silmämaskin mitat noin 10x20 cm. Tämä koko peittää silmien alueen. Täyttöaste noin 200 g tattarin jyviä.
 
HUOM: Yhden tai useamman silmätyynyn toimituskulut XXS-pakettina 2,90 €.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: