Akanatyyny iso

Iso Tattariina-akanatyyny on suomalainen normaalimitoituksen tyyny, 50x60 cm. Siihen sopivat yleisimmät tyynyliinat. Kiinniommeltu Tattareijo onkin suosituin tyynymallimme. Sitä suosittelemme erityisesti miehille, mutta myös naisille ja yläkouluikäisille lapsille. Tattareijo-akanatyynyn täyttöaste on 2,6 kg. Se on keskimääräisesti hyväksi havaittu täyttöaste ja tukevuus tyynylle. 
Tattariina-tyynyissä käytämme paljon erilaisia kangasmateriaaleja. Paitsi täyttöaste, myös kankaan materiaali vaikuttaa kunkin tyynymallin tuntumaan. Ohuemmat kangaslaadut, kuten satiinipuuvilla ja kampapuuvilla, tekevät tyynystä liikkuvamman ja muokkautuvamman. Tukevat kangaslaadut, kuten pellava tai tukevat puuvillakankaat, tekevät tyynystä jämäkämmän. Ohuempia kangaslaatuja suosittelemme matalahkon tyynyn käyttäjille. Paksummat kangaslaadut puolestaan sopivat korkeamman ja tukevamman tyynyn käyttäjille.
Hyvin matalan tai normaalia korkeamman tyynyn käyttäjille suosittelemme yksilöityä akanatyynyä. Yksilöityjen akanatyynyjen täyttöaste on asiakkaan valittavissa ilman erillistä lisämaksua. Matalan Tattareijo-tyynyn täyttöaste on noin 2,4 kg. Tukevamman tyynyn täyttöaste on noin 2,8 kg. Yksilöityjen akanatyynyjen mallit löydät TÄÄLTÄ.
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-akanatyynyt on valmistettu kaksinkertaisesta kankaasta. Vuorikangas pidentää akanatyynyn käyttöikää, pehmentää pintatuntumaa ja suojaa pintakangasta tattariakanoiden mekaaniselta kulutukselta.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. 
  • Huomaathan, että kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkauskohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppuunmyyty.
  • Pesu- ja hoito-ohjeet 
 
Koko: 50 x 60 cm. 
Paino: 2,6 kg.
Hinta alkaen 16,90 €.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: