Zafu

 
Tattariina-zafu on Suomessa käsityönä valmistettu zafu / meditaatiotyyny. Jotta se olisi aina esillä ja houkuttelisi arjen keskellä pienempiinkin rentoutushetkiin, toivomme sen palvelevan käyttäjänsä mieltä siinä kuin kehoakin. Valikoimastamme löytyykin värejä ja kuoseja jokaiseen makuun: iloisia retrokankaisia päällisiä, luontokuoseja ja hempeän rauhallisia pellavakankaisia päällisiä. Zafujen pestäviin päällisiin käytämme sekä uusiokäytettyjä kierrätyskankaita että uusia kankaita. Tattariina-zafujen sisätyynyt valmistamme uudesta puuvillakankaasta. 
 
Pyöreiden zafujen päällisiin on lisätty liikuttelua helpottava kestävä kantokahva. Päällisissä on koko ympyrän mittainen vetoketju. Päällisen irrottaminen sisätyynyn päältä pesua varten on helppoa. 
Myös sisätyynyssä on vetoketju. Se mahdollistaa sisätyynyn täyttöasteen säätelyn akanoiden määrää lisäämällä tai vähentämällä. Sisätyynyn vetoketjun vedin on piilotettu erilliseen pieneen taskuun. Se estää vetoketjun avautumisen ja pitää täyteakanan tiukasti tyynyn sisällä. Zafun täyttöaste onkin mahdollista muokata juuri henkilökohtaiseen käyttöön ja tarpeeseen sopivaksi. 
 
Tattariina-zafujen täytemateriaali on Suomessa ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita kasvatetun tattarin kuorta, eli akanaa. Ennen tyynykäyttöä Tattariina-akanat käsitellään hellästi mutta tehokkaasti oman puhdistus- ja lajittelulaitteistomme läpi. Koska käyttämämme akanat ovat suomalaisen gluteenittoman elintarviketuotannon sivutuote, niitä ei paahdeta puhdistusprosessissa. Paineilmaperusteinen puhdistusjärjestelmä säilyttää akanoiden alkuperäiset ominaisuudet, kuten luontaisen kimmoisuuden.
 
Zafujen täytemateriaalina tattariakana on oman ja yleisten käyttäjäkokemusten mukaan parhaaksi koettu vaihtoehto. Tattariakana on irtonaista ja liikkuvaa, joten tyyny muokkautuu aina käyttäjän toivomaan muotoon. Tattariakana täytemateriaalina on painavampaa ja jämäkämpää kuin kuitutäytteet. Akanatäytteinen zafu onkin tukeva ja painumaton, mutta samalla lempeä apuväline useisiin venyttely- tai rentoutusharjoitteisiin. Zafu on myös oiva "kaluste" lastenhuoneisiin. Zafu palvelee lasten mitoille sopivana pikku jakkarana leikeissä sekä aikuisten aputyynynä lattiatason peleissä ja touhuissa istumisasennon tukena.
 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet valmistetaan käsityönä Keski-Suomessa.
  • Tattariina-zafuja tarjoamme kahdessa eri kokoluokassa. Tuotetiedoissa ilmenee tyynyn koko ja täyttöaste sekä varastosaldo. Huomaathan, että kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkauskohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä. 
  • Tattariina-zafujen sisäpussissa olevan vetoketjun vedin on huolellisesti piilo-ommeltu "taskuun", joten se ei pääse vahingossakaan avautumaan.
  • Tattariina-zafujen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. Käytössämme on tattariakanan lajitteluun ja käsittelyyn suunniteltu ammattikäytön puhdistusjärjestelmä. 
PÄIVITYS: ZAFUT TÄLLÄ HETKELLÄ LOPPUUNMYYTY. PALAAMME TUOTERYHMÄN PARIIN KESÄLOMIEN JÄLKEEN.
 

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: