Kuulut mun vierellein. 50x60 cm. Kaksinkertainen kangas, pinta uusi untuvakangas. Vetoketju.

Varastosaldo: 8

36,90


Kuulut mun vierellein
 
Kaksinkertainen kangas. Pintamateriaali uusi tiivis untuvakangas, 100 % puuvilla. Vuorikangas uusiokäytetty kierrätyskangas, kestävä puuvillasekoite. 
Vuorikangas pidentää akanatyynyn käyttöikää, pehmentää pintatuntumaa ja suojaa pintakangasta tattariakanoiden mahdolliselta värjäävältä vaikutukselta.
 
Koko: 50x60 cm. 
Isossa akanatyynyssä on suomalaisen tyynyn perusmitoitus. Suomessa myytävät valmistyynyliinat ovat pääosin tätä kokoluokkaa.
Tämä tyynykoko on suosituin tyynymallimme ja sopii sekä aikuisille (naisille ja miehille) mutta myös isommille lapsille.
 
Täyttöaste: 2,6 kg. 
Vetoketjullisessa akanatyynyssä akanoiden määrää voi itse säädellä joko ottamalla niitä osan pois - tai lisäämällä niitä tyynyn täytteeksi. Tyynyn alkuperäinen täyttöaste (noin 2,6 kg) on keskimääräisesti hyväksi havaittu. Suosittelemmekin tyynyn testikäyttöä muutaman yön ajan ennen täytemäärän lisäämistä tai vähentämistä. Vetoketjullinen akanatyyny on mahdollista muokata omaan käyttöön ja nukkumistapoihin sopivaksi. Vetoketjullinen akanatyyny on myös helppo tyhjentää tyynykankaan pesun ajaksi. 
Lisätuotteeksi suosittelemme 0,5 kg irtoakanapussia.
 
Vetoketjullisissa tyynymalleissamme on yksityiskohtana vetoketjun kiinnitykseen lisätty erillinen puuvillanauha. Tyyny on jokaiselta yksityiskohdaltaan siistiä ja kestävää suomalaista käsityötä. Tyynyn täyttöaukko on viimeistelty huolella niin että vetoketjun vedin jää piiloon. Uusista kangasmateriaaleista valmistettujen tyynyjen mitoitukseen on lisätty pieni kutistumisvara tulevia pesuja ajatellen.
 
50x60 cm. 2,6 kg.
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Akanatyyny iso vetoketjulla, Imetystyynyt, Amerikkalainen tyynymalli