Tattariakana 0,5 kg. Suomalainen lajiteltu akana / tattarin kuori. Vetoketjullisen tyynyn lisätäyte.

Varastosaldo: 9

3,90


0,5 kg suomalaista kokolajiteltua & ilmapuhdistettua tattariakanaa. 
 
Täytämme kaikki tattarityynyt keskimääräiseen asiakkaidemme sopivaksi kokemaan täyttöasteeseen. Jos henkilökohtainen kokemus kuitenkin on, että tyynyn täytyy olla joko tottumuksesta tai terveydellisistä syistä normaalia korkeampi ja tukevampi, lisätäyttöpussista on helppo lisätä akanoiden määrää vetoketjullisiin tyynyihin. 0.5 kg täyttöpussi tattariakanaa lisää tyynyn muhkeutta jo huomattavasti. Pitkässä käytössä tattariakanat litistyvät hiukan. Virallinen arvio on, että noin 10 % tilavuudesta. Lisätäyttöpussilla on myös helppo palauttaa vanhan tyynyn kuohkeutta lisäämällä tyynyyn uusia akanoita.
 
Bolsterit, zafut, joogatyynyt ja pehmeät joogablokit täytämme pakatessa tiivistämällä maksimitäyttöön. Tämän ryhmän tuotteetkin kuitenkin pehmenevät aktiivisessa käytössä jonkin verran alkuperäisestä tuntumasta akanoiden painuessa ja tiivistyessä. 0,5 kg täyttöpussi on riittävä määrä palauttamaan bolsterin, zafun tai joogatyynyn alkuperäisen jämäkkyyden. Akanoita on helppo lisätä sisätyynyihin vetoketjullisesta aukosta.
 
Tattariakana sopii täytemateraaliksi mm. seuraaviin tuotteisiin: bolsteri, zafu, meditaatiotyyny, tyyny, sohvatyyny, lemmikkipeti, pehmeä joogablokki ja imetystyyny.
Tattariakana ei sovi täytemateriaaliksi seuraaviin tuotteisiin: lämmitettävät hoitotyynyt.
 
Selaa tätä tuoteryhmää: Tattariakana