Iisalmi. Iso zafu / meditaatiotyyny. Päällinen kierrätyspuuvilla. Sisätyyny uusi puuvilla.

Tuotetta ei ole enää saatavilla.

44,90
Iisalmi
 
Kaksiosainen pyöreä tattariakanoilla täytetty iso zafu / meditaatiotyyny, päällinen & sisätyyny.

Päällisen kangasmateriaali: uusiokäytetty kierrätyskangas, tukeva tiiviskudoksinen puuvilla. HUOM: Kankaassa saattaa olla lievää taitejälkeä.
Päällisessä on koko istuinosan kehän mittainen vetoketju, josta sisätyyny on helppo poistaa päällisen pesua tai sisätyynyn täyttömäärän säätöä varten. Päällisessä on zafun liikuttelua helpottava tukeva kantokahva. Vetoketjun alku- ja päätepiste on piilotettu kantokahvan alle.
 
Sisätyynyn kangasmateriaali: uusi tiiviskudoksinen untuvakangas, maidonvalkoinen 100 % puuvilla. 
Sisätyynyssä on vetoketju, josta akanoiden määrää voi lisätä tai vähentää omaan henkilökohtaiseen tarpeeseen ja käyttöön sopivaksi. Vetoketjullisen sisätyynyn voi tarvittaessa myös tyhjentää akanoista kokonaan tyynypussin pesun ajaksi. Sisäpussin vetoketjun vedin on huolellisesti ommeltu erilliseen ”piilotaskuun", jolloin täytteenä olevat akanat pysyvät varmasti tyynyn sisällä.
 
Ommellessa meillä ei ole kiire: Kaikki ompelu- ja saumurisaumat on tehty tiukoilla ja kestävillä pistonpituuksilla. Kankaiden leikkuusaumat on huoliteltu ja päättelyt tehty huolellisesti. Kaikki tuotteemme kestävätkin "päivänvalon" myös nurjalta puolelta.
 
Zafun täytemateriaali: suomalainen, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljelty tattariakana. Täytämme zafut tiivistämällä maksimitäyttöön. Tattariakanoilla täytetty zafu on tukeva ja litistymätön. Pikässä käytössä tattariakanat kuitenkin painuvat hiukan. Suosittelemme lisätuotteeksi 0,5 kg tattariakana täyttöpussia.
 
Valmistusmaa: Suomi
 
Yleiset pesu- ja hoito-ohjeet. Akanatäyte tyhjennetään sisäpussista pesun ajaksi. Koska valmistamme tuotteemme pääosin uusiokäytetyistä kierrätyskankaista, päällisten yksilöidyt pesuohjeet ovat ammattitaitoisten ompelijoidemme suosituksia. Uuden pellavan pesuun löydät lisävinkkejä yleisistä pesu- ja hoito-ohjeistamme
 
Korkeus: 15 cm
Halkaisija: 35 cm 
Täyttöaste: noin 3,5 kg.
Yllä olevat mitat ovat ompelumittoja. Täytetyn zafun käyttömitat ovat noin 19x38 cm. 
 
HUOM: Tätä kangaskuosia saatavilla myös bolsteri.
Selaa tätä tuoteryhmää: Zafu