Painotyyny 2,5 kg

PÄIVITYS: Tattarijyvien saatavuudessa katkos. Selvitämme tilannetta. Uusia tuotteita mahdolllisesti tulossa syksyllä.
 
Tattariina-painotyyny on ekologinen apuväline silloin, kun pitäisi malttaa istua hetki aloillaan. Painotyyny rauhoittaa lasta ruokailun tai keskittymistä vaativien hetkien ajaksi. Kun paikoillaan istuminen on haasteellista, syliin aseteltu painotyyny helpottaa paikallaan oloa ja tuo lapselle vakauden tunteen. Pieneen painotyynyymme ovat tykästyneet myös virkkausta ja neulomista harrastavat aikuiset. Reisien päällä lepäävä jyvätäytteinen tyyny rentouttaa ja rauhoittaa. Kaikkien painotyynymalliemme täyttömäärää on mahdollista muokata asiakkaan toiveen mukaan veloituksetta. Jos haluat muokata valitsemasi tuotteen täyttömäärää, ilmoita siitä tilauslomakkeen kommenttikentässä.  
 
1,5 kg. 27x37 cm. Suosittelemme alle kouluikäisille ja ala-asteikäisille lapsille.

2,5 kg. 30x40 cm. Suosittelemme alkaen noin 7-vuotiaille lapsille ja aikuisille.
 
Tuotevalikoimassamme on eri painoisia ja kokoisia painotyynyjä. Valikoimassamme on myös painotyynyn sisätyynyjä Ne voi suojata omalla, sisustukseen sopivalla tai lapsen valitsemalla tyynyliinalla. Vaihtoehtona löydät myös valmiita paketteja, joissa on mukana painotyyny ja siihen sopiva erillinen pestävä päällinen. 
Vakiokangasmalleista valmistettuja painotyynyjä pystymme toimittamaan nopealla aikataululla myös isompia kappale-eriä e-laskutuksella (koulut / päiväkodit). Lisätietoja asiakaspalvelustamme.
  • Tattariina-painotyynyt on täytetty suomalaisella tattarijyvällä, joka on kasvatettu ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita. Käyttämämme tattarinjyvä käsitellään gluteenittoman suomalaisen elintarviketuotannon yhteydessä. Tattarijyvä täytemateriaalina sopii myös keliaakikoille tai vilja-allergikoille. 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-painotyynyjä voit käyttää myös viilennettynä hoitotyynynä. Säilytä silloin tyynyä pakastimessa, kosteudelta ja tuoksuilta suojaavassa pakkauksessa.
  • Jyvätäytteinen painotyyny tuoksuu kevyesti viljaiselta.
  • Kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkuukohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • Kiinni ommeltua jyvätäytteistä sisätyynyä ei vesipestä. Erilliset tyynynpäälliset ovat pesunkestäviä.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppuunmyyty.
  • HUOM: Yli 25 kg yhteispainoltaan olevat tilaukset Ota yhteyttä -lomakkeen kautta.