Akanatyyny yksilöity

yksiloidyt-testi_1
 
Tyynymalleihin on mahdollista saada normaalitäyttöä pienempi tai isompi täyttömäärä. Ensimmäistä akanatyynyä hankkivalle suosittelemme lähtökohtaisesti tuotekohtaista perustäyttömäärää.
Tattariina-tyynyissä käytämme paljon erilaisia kangasmateriaaleja. Paitsi täyttöaste, myös kangasmateriaali vaikuttaa kunkin tyynymallin tuntumaan. Ohuemmat kangaslaadut, kuten puuvillasatiini ja kampapuuvilla tekevät tyynystä liikkuvamman ja muokkautuvamman. Tukevat kangaslaadut, kuten pellava tai tukevat puuvillakankaat, tekevät tyynystä jämäkämmän. Ohuempia kangaslaatuja suosittelemme matalahkon tyynyn käyttäjille. Paksummat kangaslaadut sopivat korkeamman ja tukevamman tyynyn käyttäjille.
 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. 
  • Kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkuukohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppuunmyyty.
  • Pesu- ja hoito-ohjeet 
 
Painosuositus 50 x 60 cm matala tyyny: 2,4 kg
Painosuositus 50 x 60 cm tukeva tyyny: 2,8 kg
 

Tilausohje: Valitse TÄLLÄ sivulla esillä olevista tyynyistä mieluisin kuosivaihtoehto. Lisää samalta sivulta ostoskoriin myös haluttu täyttömäärän muokkaus.