Akanatyyny keskikoko

tattariina.keskikoko-teravoitetty
 
Keskikokoinen Tattariina-akanatyyny 45x55 cm on mitoitukseltaan hieman pienempi kuin suomalainen normaalikokoinen tyyny. Kiinniommeltu Tattaraija on myös kevyempi kuin iso akanatyyny. Keskikokoista tattarityynyä suosittelemme erityisesti vanhuksille, mutta myös naisille ja alakouluikäisille lapsille. Tyynyn täyttöaste on noin 1,9 kg. Se on keskimääräisesti hyväksi havaittu täyttöaste ja tukevuus keskikokoiselle tyynylle. 
Tattariina-tyynyissä käytämme paljon erilaisia kangasmateriaaleja. Paitsi täyttöaste, myös kangasmateriaali vaikuttaa kunkin tyynymallin tuntumaan. Ohuemmat kangaslaadut, kuten satiinipuuvilla ja kampapuuvilla, tekevät tyynystä liikkuvamman ja muokkautuvamman. Tukevat kangaslaadut, kuten pellava ja tukevat puuvillakankaat, tekevät tyynystä jämäkämmän. Ohuempia kangaslaatuja suosittelemme matalahkon tyynyn käyttäjille. Paksummat kangaslaadut puolestaan sopivat tukevamman tyynyn käyttäjille. 
  • Kaikki Tattariina-tuotteet ovat 100% suomalaista käsityötä.
  • Tattariina-tyynyjen täytteenä käytämme ainoastaan suomalaista, ilman kasvinsuojelu- tai torjunta-aineita viljellyn tattarin akanaa. 
  • Kuosillisissa tyynyissä kankaan leikkuukohta saattaa olla eri kuin kuvassa näkyvä.
  • Kiinni ommeltua akanatyynyä ei vesipestä. Luonnonmateriaaleista valmistettu tyyny raikastuu tuulettamalla.
  • Tuotetiedoista ilmenee kunkin mallin varastosaldo. Jos varastosaldoa ei ole näkyvillä, malli on hetkellisesti tai kokonaan loppuunmyyty.
Koko: 45 x 55 cm. 
Paino: noin 1,9 kg.
Hinta alkaen: 16,90 €.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: